E.O.N Stipendienfonds

Akademischer Austausch mit Energie! Academic exchange with energy!

Der E.ON Stipendienfonds im Stifterverband für die Deutsche Wissenschaft fördert seit 1983 den akademischen Austausch zwischen Deutschland und Norwegen. Sein Stipendienprogramm Energiewissenschaften bietet attraktive Mobilitätsstipendien für Master-Studierende, Doktoranden und junge Wissenschaftler.

E.ON Stipendienfonds im Stifterverband für die Deutsche Wissenschaft has been supporting German-Norwegian academic exchange since 1983. Its scholarship programme for energy sciences offers attractive mobility grants for Master‘s students, PhD candidates and junior researchers.

For detailed information please contact the International Center Clausthal or the E.O.N. Stipendienfonds directly (see Hyperlink).

Nachrichtenalter: 01.02.2017 11:32